Aangeboden door: Prepaidsimkaart.net

Rust nodig? Koop een prepaid simkaart en verhuis naar Schiermonnikoog!

Foto: Pixabay

Een steeds maar terugkerend iets in ons leven is: stress! Nog een extra to-do dingetje op het werk erbij, weer in de file en daardoor te laat voor die belangrijke afspraak, allemaal mogelijkheden die kunnen bijdragen aan een verhoogd cortisol level. Wij hebben meerdere opties onderzocht en zijn met de volgende conclusie gekomen: dump je huidige smartphone en gooi deze in de waddenzee, toilet, wasmachine, of andere creatieve oplossing, en koop een oude Nokia 3310 (misschien heb je deze zelfs nog liggen) met een prepaid simkaart. De volgende stap is dan natuurlijk verhuizen naar Schiermonnikoog. En dan? Genieten van de rust!

Voordelen van jouw afzondering

Als je besluit om naar Schiermonnikoog te vertrekken zal je merken dat dit een eiland is welke dunbevolkt is. Volgens het CBS leven er op Schiermonnikoog 24 mensen per vierkante kilometer. Dat is weinig als je het vergelijkt met Den haag, waar meer dan 6000 mensen per vierkante kilometer leven. Nu je weet het eiland dichtbevolkt is ben je vast benieuwd wat de voordelen zijn om je te afzonderen. We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet:
- Minder stress                                  
- Meer rust
- Genieten van de omgeving
- Verbeterd de gezondheid

Natuur en gezondheid

Het is een gewoonte geworden om constant je smartphone te checken. Doordat je steeds bezig bent met je smartphone vergeet je je omgeving. Hierdoor mis je al het moois wat er om je heen gebeurt en is gebeurd. Schiermonnikoog bijvoorbeeld heeft een zeer gevarieerde natuur waarin meer dan 300 vogelsoorten voorkomen en ook kun je er honderden plantensoorten vinden. Door je smartphone blijven veel mensen binnen wat uiteindelijk de gezondheid aantast. Het is gezond om in de buitenwereld een rondje te lopen, en ook frisse lucht doet men goed.

Rust en gezondheid

Gemiddeld wordt er minimaal 2 uur per dag op een smartphone gezeten. Voornamelijk social media wordt veelal gecheckt. Wist je dat dit veel onrust en stress veroorzaakt? Je zou je dag beter kunnen invullen aan activiteiten die de rust en de gezondheid bevorderen als je veel minder aandacht aan je smartphone besteed. Een mobiele detox kan je geest even wat welverdiende rust geven.

Mobiele detox

Het reinigen van je lichaam door middel van een mobiele detox. Je zult merken dat je je beter gaat voelen doordat je minder bezig bent met je smartphone welke op langdurig gebruik negatieve effecten kan veroorzaken. Wat houd je nog tegen? Minderen met die telefoon! Veel mensen kiezen ervoor om een mobiele detox te houden om blootstelling aan mobiele stralingen tegen te gaan.

Straling mobiele telefoon

Er is veel onderzoek gedaan naar wat de invloed is op 4g straling. Er zijn veel tegenstrijdige meningen. Er is een kans dat het wel degelijk gezondheidsrisico’s met zich mee brengt. Daarom is het altijd wijs om zoveel mogelijk de straling te beperken voor zover dat kan. Vandaar het advies, neem een prepaid simkaart met 3G en geen 5G. De technologie veranderd steeds en daardoor zullen er nieuwe generaties komen, in dit geval de 5G. Met de komst van 5G zullen er nog meer masten bijkomen, welke invloed zouden kunnen heben met betrekking tot elektromagnetisch straling op de gezondheid.

Daarom kiezen veel mensen nu voor een prepaid simkaart. Met een prepaid simkaart met 3G internet beperk je deze gezondheidsrisico's. Niet alleen beperk je de gezondheidsrisico's, je gaat je ook meer bewust worden van de rust die eigenlijk heel fijn is, en de natuur die je nu met andere ogen bekijkt. Met het kopen van een prepaid simkaart maak je je leven een stuk makkelijker. Er zijn meerdere voordelen, maar de meest belangrijke voordelen zijn:

  • Meer leven in het hier en nu
  • Minder social media gebruik (gebruik dus geen wifi)

Een prepaid simkaart beperkt je in internetgebruik door lagere snelheid en ietsjes hogere kosten (mits je geen goedkoop prepaid internet bundel neemt). Laat je dus niet verleiden.

De redactie van de Leeuwarder Courant is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.