Aangeboden door: Norwegian Cruise Line

NCL brengt West End-show ‘The Choir of Man’ bij je thuis

Choir of Man Foto: Steve Gregson

Norwegian Cruise Line (NCL) staat erom bekend aan boord entertainment op wereldniveau te bieden. Nu een cruisevakantie er voorlopig niet in zit, brengt NCL een serie shows van West End en Broadway-niveau bij je thuis. Deze EMBARK NCL Spotlight Series gaat nu in première. Vanaf je eigen bank zit je gratis op de eerste rij te genieten van topproducties en musicalhits. De EMBARK NCL Spotlight Series maakt deel uit van de nieuwe docuserie EMBARK - The Series.

Hitmusical ‘The Choir of Man’

De eerste show die kijkers kunnen streamen komt uit het historische West End Garrick Theatre in Londen. De musicalhit ‘The Choir of Man’ zal 20 november 2020 voor het eerst in maanden weer te zien zijn. Het is een van de topacts die regelmatig op Norwegian Encore en Norwegian Escape te zien was. Een show vol dans, muziek, gedichten en opzwepende choreografie afgewisseld met intieme gesprekken. De cast van The Choir of Man trad eerder op in Toronto, Chicago, Washington en het Opera House in Sydney.

Verbinding en veerkracht

De show ‘The Choir of Man’ speelt zich af in een pub en benadrukt het belang van menselijk contact en verbinding in de samenleving. “Meer dan ooit zijn we op zoek naar verbinding”, legt Richard Ambrose, senior vice president of entertainment and cruise programming bij NCL, de keuze voor deze show uit. “Entertainment verbindt ons en laat ons even onze zorgen vergeten. We willen met deze show de menselijke veerkracht en hoop op een betere toekomst laten zien.” loading

Eerste in EMBARK – The Series

De cast van ‘The Choir of Man’ staat voor het eerst sinds maanden weer op het toneel. De acteurs laten tijdens de show, in een soort ‘behind the scenes’ ook zien hoe ze zich staande hebben gehouden tijdens de coronacrisis. De 40 minuten durende show is de eerste van de EMBARK NCL Spotlight Series. Binnenkort maakt NCL bekend welke anders shows en musicals op deze manier aan het publiek worden getoond. In het entertainment-aanbod aan boord van NCL-schepen zijn onder meer producties als Kinky Boots, Jersey Boys en SIX te zien.

NCL: entertainment van topniveau

Norwegian Cruise Line heeft zich in het 54-jarig bestaan ontwikkeld tot een cruisemaatschappij waarbij entertainment voor alle gasten een grote rol speelt. Het hele gezin, van jong tot oud, kan zich prima vermaken op de schepen van NCL. Naast wereldproducties op toneel kunnen gasten zich vermaken in waterparken, speelhallen, spa’s en lasergame-arena’s. Ook zijn er hangouts voor jongeren en is er kinderopvang voor de kleintjes aan boord. Op drie van de zeventien NCL-schepen (Norwegian Encore, Norwegian Bliss, Norwegian Joy) is zelfs een go-kart-track ‘Speedway’ aanwezig. Op deze kartbaan kun je de adrenaline door je bloed voelen stromen als je op volle zee zit.

loading

Stream ‘The Choir of Man’ wanneer jij wilt

Om de show van The Choir of Man live te zien, moet je vroeg opstaan, namelijk vrijdagochtend 20 november 2020 om 03.00 uur. De show blijft daarna online beschikbaar en is dus op ieder gewenst moment gratis te bekijken .

Over Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line is geen standaard cruisemaatschappij. De rederij voerde Freestyle Cruising in dat gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Zo zijn er geen vaste tijden voor het diner en entertainment en zijn er geen kledingvoorschriften. De NCL-vloot bestaat uit 17 schepen die naar bijna 300 bestemmingen wereldwijd varen.

Neem voor meer informatie over NCL of het boeken van een cruise contact op met een reisagent in de buurt, of kijk op www.ncl.com .

NCL is ook te volgen op Facebook, Instagram en YouTube.

loading  

Je kunt deze onderwerpen volgen
Aangeboden
De redactie van de Leeuwarder Courant is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.