Aangeboden door: Lucardi

Laat jouw sieraden personaliseren in Leeuwarden

-

Ben jij op zoek naar een mooi, maar ook uniek cadeau? Laat dan een sieraad personaliseren bij Lucardi. Het hoeft namelijk helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om een persoonlijk sieraad aan te schaffen.

In de winkel van Lucardi in Leeuwarden kunnen ze onder andere oorbellen hangers , ringen of bedels laten graveren. Afhankelijk van de drukte en de moeilijkheid van de gravure, kan het graveren gelijk worden gedaan.

En naast graveren is er nog veel meer leuks mogelijk om jouw perfecte cadeautje te vinden. Sieraden zijn namelijk soms lastig uitkiezen voor een ander, dus heb je soms wat inspiratie nodig. Als je een belangrijke datum of de initialen van de ander weet, kan je al een heel eind komen. Geef bijvoorbeeld een hangertje cadeau met een letter of cijfer. Hiermee kan je alle kanten op, door het te hangen aan een basic ketting of armband.

Kom langs in het centrum!

In het centrum van Leeuwarden zit het filiaal van Lucardi. Hier kan je niet alleen je sieraden laten graveren, maar ook een ketting, armband, ring en oorbellen met naam bekijken en bestellen. De collectie bestaat verder ook uit mooie gouden en zilveren sieraden, of kies voor het betaalbare 9 karaat. Daarnaast zijn er ook nog veel andere services die worden aangeboden, zoals het verstellen of vervangen van jouw horlogebandje, of reparaties aan jouw sieraden of horloge. Ben jij al wel eens langs geweest? We kijken uit naar je bezoek!

De redactie van de Leeuwarder Courant is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.