Dé woontrend van 2021: de eiken eettafel

oakwell.nl

De eerste opvallende trend dit jaar, is dat de ruimtes in onze huizen steeds ruimtelijker worden. We maken ruimtes groter of laten ze in elkaar overlopen. De meest bekende combinatie is de woonkamer-keuken, wat samen de woonkeuken vormt. Zo gek is die keuze ook niet. Hoe leuk is het om tijdens het koken contact te hebben met de rest van de mensen in je huis? Met een keuken die geïntegreerd is in de woonkamer versterk je direct de familieband.

Bij de mensen die genieten van het contact met familie zie je vaak eettafels in huis. De eettafel maakt deel uit van zowel de keuken als de woonkamer. Het is af en toe even passen en meten, maar meestal lukt dit prima. Aan een strategisch opgestelde eettafel vinden de leukste gesprekken plaats, bereid je eten, eet je je eten op, ga je gezellig natafelen, ben je aan het borrelen en wat nog meer. Als je zo’n eettafel wil hebben, is het belangrijk dat je daarin de beste keuze maakt. Laat je via dit artikel inspireren met dé woontrend van 2021!

De populariteit van de eiken eettafel

De grootste keukentrend op dit moment is de eiken eettafel . Waar ze tot voor kort bedoeld waren voor landelijke interieurs, vind je ze nu ook terug in moderne en vintage interieurs. Het grootste terrein hebben ze gewonnen bij de industriële panden. Het maakt dan ook niet uit welke stijl van interieur je hebt, de eiken eettafel vormt overal een echte eyecatcher! Zeker gezien je bij Oakwell je eigen eettafel naar wens kunt samenstellen. Je kunt kiezen tussen:

  • Afmetingen
  • De vorm van het tafelblad: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig
  • De afwerking
  • Het onderstel: hout of staal

We halen binnen naar buiten

Een tweede grote trend dit jaar is dat we steeds vaker buiten leefruimtes creëren. Onze woningen zijn vooral plekken om te genieten. Daarom zien we in 2021 weer een stijgende lijn van mensen die heuse tuinkamers installeren. Ook daar wil je dezelfde gezelligheid creëren als binnen de woning. Een heerlijk buitenleven is wat we tegenwoordig allemaal willen: genieten op de vrije momenten van de dag, barbecueën tijdens de warme dagen, koken in een buitenkeuken, relaxen op de loungeset en lang buiten blijven zitten bij de vuurtafel.

Ook in het buitenleven kan de eiken eettafel niet ontbreken. Hij vormt een perfecte match met houten bloembakken, een houten schutting of een terrasvloer van hout. Gecombineerd met een gaaf buitenkleed, tafeldecoratie en mooie stoelen creëer je niet alleen binnen, maar ook buiten een gezellige plek. Zo maak je van je eiken eettafel dé plek waar je geniet met je vrienden, familie en vrienden!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Aangeboden
De redactie van de Leeuwarder Courant is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.