Aangeboden door: Anton

Anton en Gerjan Brillen Drachten: wij staan voor jullie klaar!

Foto: Archief Anton en Gerjan Brillen Foto: ROOSFOTO

Wij zijn Anton en Gerjan van “Anton en Gerjan Brillen”. Een jaar geleden zijn wij een brillenwinkel begonnen in Drachten. Samen hebben we meer dan 40 jaar optiek ervaring.  Ons doel is om iedereen ontspannen te kunnen helpen. In een omgeving die modern, stoer en warm aanvoelt.

Door de corona periode zijn we erachter gekomen dat onze winkel en onze manier van werken perfect aansluit bij privé winkelen. Voor de klant en voor ons voelt dat heel goed. Veilig, rustig en ongedwongen. Geen wachttijden en alle tijd voor meting en advies.

We hebben monturen die in Drachten uniek zijn. Geen merken die overal liggen. We werken samen met kleinere leveranciers. Korte lijnen, goede service en snelle levering. Tijdloze monturen, moderne uitgesproken monturen, vintage monturen, stoere monturen en natuurlijk ook gekleurde monturen. Mini, Ba&sh, Seiko en Vespa zij enkele van de 15 merken die we voeren.

Waar we veel aandacht aan besteden is de meting en het inmeten van de glazen. Het perfect plaatsen van de glazen door middel van inmeet software staat garant voor veel kijkcomfort.

Anton en Gerjan Brillen heeft ook een collectie zonnebrillen, sportbrillen, leesbrillen en contactlenzen. De computerbril is de laatste tijd natuurlijk onontbeerlijk. Door de speciale overgang van een computerbril zijn nek en vermoeidheidsklachten vaak een stuk minder.

Wat betreft de prijs. Wij maken van elke bril een Anton en Gerjan Prijs!! Die ligt een stuk onder de adviesverkoopprijzen van de leveranciers. Op eventueel een tweede aankoop krijg je 50% korting.

Voor een relaxte en vakkundige brilmeting maak je een afspraak via onze website: antonengerjanbrillen.nl of bel je 0512-221975. Ook om rond te neuzen, bril te laten afstellen en een contactlens meting kan je jezelf inboeken of bellen.

Anton of Gerjan zien je graag komen en we staan klaar om je te helpen.

De redactie van de Leeuwarder Courant is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.