Terugkijken: FC Noord met sportverslaggevers Johan Stobbe en Jan Mennega

De uitzending om 17:00 uur van FC Noord wordt beheerst door nacompetitievoetbal.

Voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Al ‘onze’ clubs komen aan bod in de negende editie van FC Noord, het wekelijkse sportprogramma van Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. De studiogasten zijn de voetbalanalisten Jan Mennega en Johan Stobbe. Zij praten uitgebreid over de kansen van SC Heerenveen, FC Groningen, FC Emmen en SC Cambuur in de nacompetitie.

FC Utrecht was in de strijd om Europese tickets met 3-1 te sterk voor SC Heerenveen, dat nu in sportief opzicht de bodem inmiddels wel heeft bereikt. Nu dient de onvermijdelijke vraag zich aan: hoeveel krediet heeft Jurgen Streppel nog?

En wie gelooft nog in de kansen van FC Groningen na de zeperd die het woensdag opliep in eigen huis? AZ was met 4-1 te sterk. Alleen de terugkeer van Mimoun Mahi lijkt nog voor de ommekeer te kunnen zorgen.

In de kantlijn besteedt FC Noord natuurlijk ook aandacht aan de imposante titelrace van Donar, dat zonder ook maar één nederlaag de play-offs doorloopt.

FC Noord is wekelijks te zien vanaf 17.00 uur op Podium TV. Daarna wordt de uitzending herhaald. Abonnees van Ziggo vinden de zender op kanaal 35, Kabelnoord- en SKV-kijkers stemmen af op kanaal 19 en bij Caiway is de zender te vinden op 39. Het programma is ook te zien op deze website.

Bekijk de uitzending hier of hieronder.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven