Heerenveen-speler Jeremiah St. Juste persoonlijk rond met Feyenoord

Jeremiah St. Juste is persoonlijk rond om deze zomer de overstap te maken naar Feyenoord. De landskampioen ziet in de 20-jarige verdediger van SC Heerenveen de gewenste defensieve versterking.

Het is nu aan de clubs om de deal rond te krijgen. Feyenoord moet waarschijnlijk diep in de buidel tasten voor St. Juste. Hij heeft nog een contract tot medio 2018, maar SC Heerenveen heeft een eenzijdige optie om die verbintenis met twee seizoenen te verlengen.

Ideale vervolgstap

Voor St. Juste is het duidelijk: hij wil graag naar Feyenoord. St. Juste ziet een binnenlandse transfer, bij een Nederlandse topclub, als een ideale vervolgstap in zijn carrière.

Vorig jaar had St. Juste al oren naar een transfer, toen HSV belangstelling toonde. Heerenveen hield de boot toen af. HSV kwam in de winterstop terug bij St. Juste, maar op dat moment had de verdediger zelf geen interesse in een overstap naar Duitsland. HSV streed vorig seizoen tegen degradatie en handhaafde zich uiteindelijk ternauwernood in de Bundesliga.

Kind van de club

,,Ik verwacht dat Heerenveen zich netjes opstelt. Hij is een kind van de club dat geld op gaat leveren. Ik verwacht dat het goed komt", zei zijn broer en zaakwaarnemer Joshua St. Juste tegenover RTV Rijnmond.

Technisch manager Gerry Hamstra bevestigde noch ontkende eerder de berichtgeving rond St. Juste. ,,Wij zijn een club die goede spelers heeft, dan is het logisch dat daar belangstelling voor komt. Als een club een markt-conforme prijs biedt dan denken we erover na. Het is niet zo dat we onze kroonjuwelen zomaar in de etalage zetten.''

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement