VriendenLoterij reikt 50.000 euro en auto uit in Friesland

De junitrekking van de VriendenLoterij heeft voor twee blijde gezichten in Friesland gezorgd. Ambassadeur Wolter Kroes van de loterij verraste Dennis uit Gytsjerk met een prijs van 50.000 euro. Ibrahim uit Wolvega kreeg een splinternieuwe Volkswagen Polo én 10.000 euro.

Ibrahim (22) kreeg de Polo in zijn autogarage in Wolvega, waar hij met zijn broers aan het werk was. Tegenover prijsuitreiker Wolter Kroes reageerde Ibrahim uitzinnig: ,,Dit meen je niet! Ik vond het al helemaal leuk dat jullie langskwamen met een bosje bloemen. Maar dat ik dan ook nog een auto en 10.000 euro win, wow. Ik heb er geen woorden voor’’, reageerde de uitzinnige Ibrahim, in het bijzijn van zijn broers.

‘Ik ga er leuke dingen mee doen’

De 38-jarige Dennis uit Gytsjerk kreeg Wolter Kroes op dezelfde dag op bezoek. Hij kreeg thuis een cheque van 50.000 euro overhandigd. ,,Zo. Dit moet ik even rustig laten bezinken. Een ding staat vast: ik ga er leuke dingen mee doen, samen met mijn ouders. De tijd die wa samen hebben is mij veel waard’’, zo sprak hij.

Beelden op RTL 4

De beelden van de glunderende Ibrahim met zijn nieuwe auto is te zien in de uitzending van ‘VriendenLoterij De Winnaars’, dat zondag 6 augustus wordt uitgezonden bij RTL4, om 19:20 uur. Een week later is het item met Dennis uit Gytsjerk te zien.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement