Recherche: aanrijding scenario bij dood Van Seggeren

Eén van de scenario’s waar de recherche mee werkt rond de dood van Tjeerd van Seggeren, afgelopen weekend in De Westereen, is dat hij is aangereden.

Dit laat de politie vrijdagmiddag weten. Uit sectie door het NFI is vast komen te staan dat Van Seggeren (37) forse verwondingen had, onder meer aan zijn hoofd. 

Al snel nadat hij zondag gevonden werd in een veld aan de Bûterwei, maakte de politie bekend uit te gaan van een misdrijf. Moord is nog altijd een mogelijkheid, maar de recherche sluit niet uit dat de man in het dorp is aangereden door een voertuig.

Inmiddels zijn er 25 tips binnengekomen bij het onderzoeksteam. Onder meer van mensen die iets hebben gezien buiten het festivalterrein van het Freeze Force Beach Fest, dat de Kollumerzwaagster had bezocht.

Iedereen binnen een straal van 15 kilometer rond De Westereen die op Facebook zit, krijgt vrijdagmiddag van de politie in Noordoost-Friesland een bericht op zijn timeline geplaatst met een foto van het slachtoffer en de vraag met informatie over zijn dood te komen.

Het is de tweede keer dat de politie in Friesland Facebook advertising inzet als hulpmiddel.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement