Dag van de Bouw en open huis techbedrijven: overzicht locaties

Waar kun je heen op de Dag van de Bouw? En welke tech-bedrijven openen zaterdag hun deuren? Een overzicht van beide evenementen.

Tijdens de Dag van de Bouw laten leden van Bouwend Nederland (de organisatie van bouw- en infrabedrijven in Nederland), UNETO-VNI, de Aannemersfederatie, VNconstructeurs en NL Ingenieurs zien waartoe zij in staat zijn. In Friesland doen twaalf projecten mee, waaronder vier in Leeuwarden.

High tech

De High Tech Ontdekkingsroute is onderdeel van de landelijke Dutch Technology Week. High tech bedrijven van Innovatiecluster Drachten openen hun deuren voor publiek. In Drachten zijn dat BD, Whisper Power, Delta Instruments en YP Your Partner. In Sneek is dat Kwant Controls. Jonge techneuten, nieuwsgierige talenten en overige geïnteresseerden zijn welkom vanaf 11.00 uur.

Joure

Ook Knooppunt Joure houdt zaterdag open dag. Het bouwterrein is van 10 tot 16 uur open voor publiek. Startpunt is het informatiecentrum aan de Sewei, naast McDonald's. Hier begint de fietsroute en gaan elekrische pendelbusjes naar de bouwlocatie.

Leeuwarden

Het Europaplein, het stationsgebied, de westelijke invalsweg en de Drachtsterweg en omgeving doen mee aan Dag van de Bouw in Leeuwarden. Projectorganisatie Vrijbaan laat een gratis Arrivabus rijden langs de locaties.

Smartphone-gebruikers klikken hier voor het overzicht van de locaties

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement