Bourguignon neemt twee schadeherstellers over

Autobedrijf Bourguignon, dealer van onder meer VW, Audi en Skoda, neemt vanaf donderdag schadeherstellers Care Autoschade en Stokvis Autoschade in Leeuwarden over. Bourguignon was al voor vijftig procent eigenaar van Care Autoschade.

Het autobedrijf doet de overname omdat het moederbedrijf van Care Auotschade, Care Schadeservice, faillissement heeft aangevraagd. Door de Leeuwarder vestiging over te nemen, blijft de vestiging in Leeuwarden voortbestaan.

Het bedrijf gaat verder onder de franchiseformule van Schadenet. Onder die formule valt ook Stokvis Autoschade. Dat bedrijf wordt ook overgenomen en samengevoegd met de onderneming van Care. Het geheel gaat verder onder de naam Bourguignon Schadeherstel.

De overname heeft geen gevolgen voor het personeel van beide schadeherstelbedrijven. Zij blijven aan het werk bij de nieuwe organisatie. Wel sluit het pand van Stokvis aan de Jupiterweg 32. Alle werkzaamheden worden geconcentreerd op Jupiterweg 5 waar zowel Bourguignon als Care al gevestigd zijn.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement