Vlog: Bier, regen en gezelligheid op tweede dag Into The Grave

Ook op de tweede dag van metalfestival Into The Grave was het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden bomvol. Zo'n 3500 man genoten van de optredens van onder meer Sodom, Whitechapel, Life of Agony en Arch Enemy.

Meer dan zesduizend metalliefhebbers genoten zaterdag op het metalfestival Into The Grave in Leeuwarden van bands als Sodom, Whitechapel en (afsluiter) Amon Amarth.

Op de tweede dag was het Oldehoofsterkerkhof net als een dag eerder stijfvol, zag LC-verslaggever Jacob Haagsma. Zo ook bij het optreden aan het eind van de middag van Life of Agony, een band met een frontvrouw en niet (meer) een frontman. Vrouwen in de metal; dat was aan de vooravond van het festival nog een onderwerp van een talkshow in popcentrum Neushoorn.

De frontvrouw van Life of Agony, Mina Caputo, ging voorheen door het leven als man. ,,Leve de emancipatie van transgenders, cisgenders, wie dan ook. Als ze maar gewoon een beetje goed kunnen rocken. En dat kan Mina Caputo'', haakt de LC-verslaggever daar in z'n festivalvlog op in.

Bezoekers via de smartphone-app bekijken de vlog hier.

Toon reacties