Win een nachtje Ameland

Heeft u zin om twee dagen uit te waaien op het prachtige Ameland? Speciaal voor lezers van de Leeuwarder Courant hebben we een super zomerse winactie, waarmee u kans maakt op één van de drie heerlijke Nobeltje Ameland arrangementen* voor twee personen. Doet u mee? Ja ik doe mee.

Uw korte vakantie begint al op de veerboot van Wagenborg. Boven op het dek ruikt u het zilte water van het wad, meeuwen vliegen mee en met een beetje geluk ziet u zeehondjes zwemmen. Na drie kwartier varen bent u op het eiland. In Ballum wordt u welkom geheten in het sfeervolle hotel Nobel en eenmaal ingecheckt heeft u alle tijd om het eiland te verkennen. Fiets door de duinen, beklim de vuurtoren, relax op een terrasje of waai lekker uit op het strand.

Proosten met een Nobeltje

Eenmaal terug in het hotel staat eigenaar Barend Nobel vaak aan het einde van de dag aan de toog. Onder het genot van een Nobeltje, het likeurtje van het eiland, komen de lokale sterke verhalen vanzelf. De volgende ochtend sluit u uw eilandtrip af met een heerlijk ontbijt.

Zo doet u mee

Ziet u uzelf al uitwaaien op Ameland? Om kans te maken hoeft u maar één simpele vraag te beantwoorden!

Waar vertrekt de veerboot naar Ameland?

A    Harlingen

B    Holwerd

C    Lauwersoog

Ga naar deze pagina en vul het juiste antwoord in.

De actie loopt van 6 t/m 20 juli 2017.  Alle winnaars krijgen uiterlijk 25 juli 2017 bericht. Dit arrangement is te boeken van zondag t/m donderdag van september 2017 tot juni 2018. Uitgezonderd feestdagen en schoolvakanties. De beschikbaarheid van het hotel is altijd in overleg.

*) Het Nobeltje waddenarrangement voor twee personen met een waarde van 250 euro bestaat uit een overnachting in het sfeervolle hotel Nobel in Ballum met ontbijt. Het arrangement is inclusief twee bootkaartjes (retour voor voetgangers) naar Ameland en in het hotel mag u vrij gebruik maken van zonnebank en stoomcabine. Bij aankomst wacht een warm welkom met een Nobeltje.